Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik legjobb weblap készítő...

Melyik legjobb weblap készítő program amit gépre fel tudok telepíteni, és nem online?

Figyelt kérdés

Szóval, a story. Szeretnék csinálni egy weblapot.

A weblap úgy nézne, ki, hogy van alatta zene. Nagyjából 3 oldalt terveztem neki. 1 fő és abból csatlakozik ki 1-1 oldalra. (season 1 és season 2)

Ezen belülre terveztem videókat tenni. Szerencsére, ahogy láttam HTML, ben lehet videókat addolni és képes is lejátszani.

Kérdés a következő lenne. Van e olyan modern weblap készítő program, amivel tudok addolni ilyen dolgokat.

Anno iskolában még a kompozert használtuk, az azért nagyon alap volt, azóta eltelt vagy 7 év... A technika sokat változott. Van-e olyan program amivel lehet ilyesféle dolgokat csinálni, hogy ne CLI ben kelljen szórakoznom, hanem kicsit user barátabb GUI ban?

(WIX en már csináltam weblapot, meg merem kockáztatni, nem is lett rossz, de template-ből elégé kellemetlen lenne ha nem menne :D )

2023. febr. 21. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogod a jegyzettömböt és megírod a kódot. Az automatikusan elinduló zenét pedig minden böngésző alapból tiltja.
2023. febr. 21. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Adove Dreamweaver
2023. febr. 22. 07:31
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Statikus HTML oldal generátor.

Ehhez a feladathoz neked elég lesz az ingyenes verzió.

Bónusz, még kódolnod sem kell.

Ha mégis akarsz, kód turkászni ingyen is lehet ezzel a kiegészítővel:

[link]

2023. febr. 22. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!