Windows 8 nem telepítés nem talál merevlemezt?
pl. Acer-nál, Asus-nál. Lehet illetőprogrammal is, de jobb megoldás a VDM letíltása.
https://www.youtube.com/watch?v=Sf7fyJcs5Aw
https://www.youtube.com/watch?v=4VXi5vlE5UM
Wi-Fi hálózati kapcsolat hiányának kijavítása a Windows 11 telepítésekor
- Eddig akárki is belefogott op.rendszer telepítésébe nem ütközött már az elején gondokba a régebbi laptopoknál
- Van akinek egyszerű, van akinek nem. Aki ért hozzá annak egyszerű.
- Pláne az Acer laptopokban még el is rejtve a BIOS-ban VDM menü, hogy ne is tudja csak úgy egyszerűen letiltani aki ért is hozzá és tudja, hogy mit kellene csinálni.
- Leginkább csak a laptopoknál van ilyen mert az asztali gépeknél általában nincs ilyen gond. Nekem is van új asztali lapom 11. gen. procival és op.rendszer telepítésnél nem kell semmilyen illesztőprogram, anélkül is látja a meghajtót.
- Ha a laptopok BIOS-ába nem tették volna bele a VDM-et (vagy ha benne is van és le lenne tiltva alapból) ott se lenne semmi probléma, látná a meghajtót.
- De még mással is van gond a Win.11 telepítésénél mert ha nem csatlakozik az internethez akkor a telepítést nem tudja befejezni.
- Ez sem egyszerű az olyan laptopoknál amelyiken nincs LAN csatlakozó mert a WiFi-hez itt is kell illesztő driver, hogy felismerje.
- Szóval aki ért hozzá annak se olyan egyszerű. A videóban is ott van, hogy 2 órába tellett a szakembernek mire külföldi fórumom megtalálta az Acer laptop BIOS-szában a VDM letiltásának a módját.
- Akinek video kell a telepítéshez, biosban vmd kikapcsoláshoz az NEM szakember.
- Régen sem szerettem használni a bios raid módját, most az utódja nevén (vmd) sem kell nekem.
A kérdésben nincs szó semmilyen "szakemberről", - az volt a kérdés, hogy miért nem tudja telepíteni az op.rendszert.
Azért mert nem kapcsolta ki a vmd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!