Üdv! Egy olyan problémával szembesültem, hogy windows telepítés után a merevlemez töredezett. Bármilyen adatott teszek rá az egyből töredezett. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Próbáltam töredezett mentesíteni külső gépről is, egy este alatt kb semmit se javult.2021. jan. 20. 08:34
1/7 anonim válasza:
Kézzel futtass töredezettségmentesítést, ütemezett feladatként a rendszer is lefuttatja ezt időnként magától is.
2/7 anonim válasza:
defregmentációt (mert így hívják) ütemezettként kell futtatni
3/7 anonim válasza:
A rendszer beütemezi magának a futását.
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam töredezett mentesíteni. Egész este csinálta de ugyan úgy 70% maradt.
2021. jan. 20. 08:58
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy jelentős területet foglalt le virtuális memóriának és ezt nem tudja elmozgatni, vagy nem tudom mi lehet ennek az oka.
Nem régi már a HDD és esetleg folyamatosan rossz szektorok keletkeznek használat során, amit időről időre ki kell javítani?
Ha teheted, SSD-re cseréld le, azt nem szükséges töredezettségmentesíteni, vagy amit szükséges vele tenni, a rendszer azt elvégzi automatikusan, mert fel van készítve az SSD-re való telepítésre.
6/7 anonim válasza:
Egy dolgot tudsz csinálni: nem rágódsz olyasmin, aminek a mai hardverek, és korszerű fájlrendszerek esetén semmi érzékelhető hatása nincs.
Ez nem a '80-as évek, meg a 20 MB-os MFM merevlemezek kora, amikor egy-egy töredék megkeresése és beolvasása emberileg érezhető időt vett igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!