Xbox ONE , külső SSD merevlemezről gyorsabban töltené be a játékokat?
Ssd gyorsabb mint a hdd , ez fix,nem is kicsit..az hogy most te vállalod a kockázatot, hogy szét szedj es cserlgess dolgokat egy konzolba, azt már te tudod..
Bár azért az 1 percért..:)
Venni bele ssd-t ott tökölni vele,aztán kitudja..
Tudom, hogy gyorsabb az SSD, hiszen az asztali gépemben is ezért cseréltem. Csak itt most a beépített hagyományos merevlemez sebessége versenyez, egy USB3 portra dugott SSD-vel ami azért így nem valószínűleg nem olyan gyors mint ha be lenne építve.
Viszont találtam közben videótesztet, hogy azért így is gyorsabb.
https://www.youtube.com/watch?v=3HIYQwbcMmc
Amúgy nem csak 1 percről van szó, mert sok játék 2-3 perc alatt betölt, de ez amivel játszom, annak már az elinduláshoz is 4-5 perc kell, és ez egy fuvarozós játék, sárban hóban kell menni, amit nagyon szépen megcsináltak ez miatt hatalmas is lehet a mérete. fuvarok meg sokszor úgy vannak megcsinálva, hogy másik pályáról kell áthozni szállítmányt, olyankor meg hosszú percekig töltöget. Illetve mentési lehetőség sincs benne, csak amit automatán csinál magának időnként, így ha felborulsz, és nem akarsz kínlódni, akkor az egyetlen mód, hogy gyorsan kikapcsolod a konzolt, így az utolsó mentéstől indul a játék. De akkor megint sokáig tart mire betölt. Vagyis itt bőven többet lehetne nyerni mint 1 perc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!