Windows 10 telepitő USB-ről Bootolva miért csak recoverleni akar?
Sziasztok. Csináltam bootolható usb-t amin volt több verziós win10 és mikor egy laptopot akarok újra telepíteni, akkor csak recoverelni akarja a Windowst még akkor is ha a merevlemez teljesen le van formázva.
Próbálkoztam már több fajta kiadású windowsal egyikkel sem indul el a telepitő. (bios látja az usb-t, lát mindent és el is indítja a usb a telepítőt de nem akarja a 0-ról újra telepíteni.) Próbáltam a az MBR meg a GBT partíciós formátumokat is. És mindig NFST-ben van minden.
Ez a bajom nekem is hogy még lehetőséget sem nyújt rá hogy telepitsek hanem csak recoverleni enged és hibát ír ki.
Most pl.: windows/ system32/ boot/ winload.exe error. 0xc0000001 a hibakód azt hiszem. Már kezdek azon gondolkodni hogy szar a pendrive és nem tudja rendesen fel telepíteni a rufus a kép fáljt....
Boot menu-----
CSM support /ENABLE/
launch pxe OProm policy /enable/.
security ------
secure boot control /disabled/
Ha letiltom minda a kettőt akkor utánna a fast boot jön elő meg a csm support és nem tudok semmit bootolni azaz nem látja a vinyót.
fastboot /disabled/
csm support /disabled/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!