Windows 10 telepitő USB-ről Bootolva miért csak recoverleni akar?
Sziasztok. Csináltam bootolható usb-t amin volt több verziós win10 és mikor egy laptopot akarok újra telepíteni, akkor csak recoverelni akarja a Windowst még akkor is ha a merevlemez teljesen le van formázva.
Próbálkoztam már több fajta kiadású windowsal egyikkel sem indul el a telepitő. (bios látja az usb-t, lát mindent és el is indítja a usb a telepítőt de nem akarja a 0-ról újra telepíteni.) Próbáltam a az MBR meg a GBT partíciós formátumokat is. És mindig NFST-ben van minden.
A pendriveról kéne bootolni..!
Nem elég a pendriveot letenni az asztalra a gép mellé!
Te ismered a saját géped hogy melyik billentyűt kell nyomni post közben a gyors bootválasztó menühöz (F11, F12, F8)
Jogos! Remélhetően ki volt választva a boot menüből a pen, vagy a BIOS-ban beállítva a boot sorrend - ez az alap.
Megoldódott.
A probléma az volt hogy WIN11 volt a gépen és amikor le formáztam és akkor akartam újra telepíteni az idióták kedvéért ki írom hogy pendrive-ról és a biosbol mert hülyeséget én is tudok mondani.
A merevlemezt átraktuk egy másik gépbe és ott raktuk rá a win10-et és ott már jó volt. Aztán vissza a saját helyre és szépen megy még a mai napig is. Ja igen, volt minden klónozás, másik pendrive más bootolási is ki lett próbálva. De csak ez hozta meg az eredményt. Illetve utána lett olvasva ha egyszer WIN11-t raksz fel onnantól már nehezen rakod vissza a 10-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!