Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 telepitő USB-ről...

HUNjadepocok kérdése:

Windows 10 telepitő USB-ről Bootolva miért csak recoverleni akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Csináltam bootolható usb-t amin volt több verziós win10 és mikor egy laptopot akarok újra telepíteni, akkor csak recoverelni akarja a Windowst még akkor is ha a merevlemez teljesen le van formázva.

Próbálkoztam már több fajta kiadású windowsal egyikkel sem indul el a telepitő. (bios látja az usb-t, lát mindent és el is indítja a usb a telepítőt de nem akarja a 0-ról újra telepíteni.) Próbáltam a az MBR meg a GBT partíciós formátumokat is. És mindig NFST-ben van minden.

2021. okt. 14. 18:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
MIért is nem opció egy telepitéssel ujra rakni az egész op-t ha le formáztama merevlemezt? Illetve szerintem a pendrive lesz a szar mivel ugy is ki probáltam hogy merevlemez és ugy inditottam el a gépet illetve ugy bootoltam be a pendrivot és ugyan ugy recovery és hiba és eléri utat kér...
2021. okt. 14. 20:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Itt valami nagy gáz van, mindenképpen próbáld másik pentdrive-al. De ha azzal se fog menni? A Windows 10-el ment, a 11-el meg nem? Érdekes.
2021. okt. 14. 21:03
 23/25 anonim ***** válasza:

A pendriveról kéne bootolni..!

Nem elég a pendriveot letenni az asztalra a gép mellé!

Te ismered a saját géped hogy melyik billentyűt kell nyomni post közben a gyors bootválasztó menühöz (F11, F12, F8)

2021. okt. 15. 09:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Jogos! Remélhetően ki volt választva a boot menüből a pen, vagy a BIOS-ban beállítva a boot sorrend - ez az alap.

2021. okt. 15. 09:41
 25/25 A kérdező kommentje:

Megoldódott.

A probléma az volt hogy WIN11 volt a gépen és amikor le formáztam és akkor akartam újra telepíteni az idióták kedvéért ki írom hogy pendrive-ról és a biosbol mert hülyeséget én is tudok mondani.

A merevlemezt átraktuk egy másik gépbe és ott raktuk rá a win10-et és ott már jó volt. Aztán vissza a saját helyre és szépen megy még a mai napig is. Ja igen, volt minden klónozás, másik pendrive más bootolási is ki lett próbálva. De csak ez hozta meg az eredményt. Illetve utána lett olvasva ha egyszer WIN11-t raksz fel onnantól már nehezen rakod vissza a 10-et

2022. máj. 17. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!