Hogyan kell megváltozatni a nevet probléma nélkül a Discordnál? Segítség ...
Csak egy anime oldal chatszobajaba discordjára akartam bejelenketni de utólag tudtam meg (ha ezt tényleg így van)
Minden dicordra ugyanazzal a névvel kell regizni.
En már előzöleg más nèvvel is bejelenkeztem és erre figyelmeztetett a discord.
Ilyenkor mit kell csinálni, hogy ne legyen probléma belőle?
Törölni kell a fiókot az egyik discord fióknál, vagy csak megváltozatni az új nevet a régi helyett?
Írha leclégyszi valaki mit kell ilyenkor csináni?
Legyszerűbb ha atírom az első nevet a masodik névre?
A masik nagyon fontos:
Egyébként mi van akkor ha nem adom meg az emailcímet, meg valami jelszót belépeskor ?Ellohatják a discord nevemet a fiókomat?
Ezert kell mindig megadni az emacímet jelszót lepépéskor?
(Ha törlöm az első fiokom, akkor oda a 2.is?)
Egyszerűbben fogalmazva tehát mia helyes folymat?
Egy másik oldlaról bejelentkeztem egy másik névvel, erre jött a mail,hogy ugynaazvagyok e mert már korabban is bejelentkeztem csak más névvel?
Tehát mit kell csinálni?
Az 2.neves fiokot töröljem és változtassam meg az 1.neves Disordot más szamsorral a nevem mellett (discord automata felajánlás).
Vagy az új maradjon és az 1.töröljem?
A választás tök mindegy vagy van ennek valami specko protokolja?
Az emailcímes jelszavas kérdés meg mindig fontos amit fentebb taglaltam.
Sok kérdésem van hozzád, de egyenlőre csak 2..
1. "Minden dicordra ugyanazzal a névvel kell regizni." - csináltál 2 külön fiókot? Mert ha igen, akkor igazából teljesen mindegy, mi a neve, hogy ugyanaz vagy sem
2. "Egyébként mi van akkor ha nem adom meg az emailcímet, meg valami jelszót belépeskor ?" - akkor nem tudsz belépni, bár nem is kell mindig kijelentkezni, ha nem muszáj
Utolsó.
Az emailemebckeresztűl megerősítettem,hogy én vagyok minkettő.
De egy név is elég nekem, ezért mit kell csinálni,ha egy 3.csoportba is bejelentkeznék ?
Úgy olvastam nemrégvha törlóm a felszanaló fiokom akkor az összeset törli..ezután már nem tudnék bejelentekzi az emailcímemmel?
Mit kell ilyenkor csinálni, hogy ne két nevet használjak ?
Melyiket változtassam meg,hogy egy 3.diskorba lepéve ne zavarodjon össze a rendszer ?
Valamit nagyon félreértettél, most 2 felhasználód van, vagy az zavar össze, hogy a Discord új felhasználóneves rendszere?
1. Egy felhasználóval akár 100 csoportba is beléphetsz ("ha egy harmadik csoportba is bejelentkeznék ?")
2. Gondolom csak a csoportra érti, hogy ha törlöd, akkor az összesből kitöröl téged
3. Csináltál 3 felhasználót, vagy mi? Nem kell mindig újat készíteni, ha belépsz valahova
Utolsó utólag tudtam csak meg ezt,hogy nem kell mindig más név.
Szóval lehet ha most átíroma neveta legelső csoportnál akkor már azzala névvel léphetnék be egy 3.csoportba ? (Még nem rörtént meg)
Lehet törölni a 2.csoportos más nevemet vagy sem? Mert akkor mindent töröl..
Hagyjam a 2.nevemet lógva? De akkor minden alkalommal megkérdezz emailben,hogy én ugyanazvagyok e mert két nevem van.
Ezért kérdezem,hogy akkor a 2.csoport (más nevemet) is írjam át az 1.reés akkor megvan oldva ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!