Ccleaner hazudik ?
Csináltam egy tisztitást,pár óra használat után újra vizsgálatot indítottam.
mire kiirta hogy 832 nyomkövető van a gépen.
elég gyanúsnak tűnik nekem. :)
Azok csak sütik, nem fájnak senkinek.
Ha 1 órát böngészel, több ezret össze tudsz szedni.
Mit jelent a nyomkövető?
#2 Miért jobb, ha letörli? Én is azt használom.
hát igen bocs.pontatlanul irtam.
ez idő alatt nem használtam a böngészőt erősen
max 5 oldalt nyitottam meg nem több százat.
hogy kinek fáj azt nem tom,de az biztos hogy helyet szabadit fel.
ami nekem pont elég néha ahhoz hogy megnyisson egy képet vagy épp elmentsek.
tudom cseréljem le a gépet a cleanerrel együtt
"tudom cseréljem le a gépet a cleanerrel együtt"
Nem feltétlenül kell lecserélni, de ahol már mókolni kell ahhoz, hogy egy képet el tudj menteni (~fél MB), ott valami nagyon nincs rendben. (Főleg, hogy az oprendszernek, de még a fájlrendszernek a működéséhez is elengedhetetlen, hogy legyen szabad hely.) Vagy egy nagyobb háttértárra kellene beruházni, vagy tudatosabban, és optimálisabban kellene használnod a gépet. Esetleg ha nincs módod bővíteni, megfontolandó olyan oprendszer használata, ami kevesebb helyet foglal. És/vagy azt is meg kell fontolni, milyen programokat telepítesz. De pl. (Windows alatt) a lapozófájlok méretének csökkentése, vagy a rendszer-helyreállítási információk mentésének kikapcsolása is képes relatíve jelentős helyet felszabadítani. Meg vannak ilyen apró trükkök, pl. rendszeresen törölni a böngésző gyorsítótárát, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!