Lefuttattam a CClenert. Azóta olvastam mennyire nem jó program, kárt tettem a rendszerben? Alapbeállításokon volt.
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 14:16
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem jó program?
Ha valaki azt írná, hogy a gyakorikérdések oldal egy receptes oldal, elhinnéd?
2/6 anonim válasza:
"Azóta olvastam mennyire nem jó program"
Hol, mit olvastál róla?
"kárt tettem a rendszerben? "
Mivel nem tudjuk, hogy mit, milyen funkciót futtattál, és az mit csinált így nem tudhatjuk, hogy kárt tett-e benne. Egy nagy, cseh központú multinacionális szoftvervállalat - az Avast - rendszerkarbantartó terméke - ha ésszel, tudatosan használod, nagy kárt nem teszel vele.
3/6 anonim válasza:
Eredetit használva nem rontja el direkt a géped.
Vírust csak a fizetős de tört verziókba szoktak rakni.
Másik elrontási pont ha olyat törölsz registryből amit nem kéne de alapbeállításokon nem szokott ezzel gond lenni.
4/6 anonim válasza:
Lehet. Majd kiderül ha valami problémád lesz később a gépen.
5/6 anonim válasza:
A netes kommentek azért ítélik el és nem ajánlják a programot, mert mióta az Avasthoz került, az ő üzleti modelljükhöz idomulva működik. Ha a hivatalos oldalról töltötted le és nem buheráltad meg a programot, semmi gond nincs vele, kárt nem okoz, nem veszélyes. A cancel kultúra próbál rajta fogást találni, és ezért "nem ajánlott" egy-két hangadó szerint.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. dec. 22. 19:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!