Titeket nem zavar az operációs rendszer frissítése időközönként?
Nem, mert ez a feladata.
Egy komplex rendszerben óhatatlanul előfordulhatnak problémák; egy folyamatosan fejlődő világban meg mindig lesznek újabb és újabb igények - ezekre az operációs rendszer gyártójának reagálnia kell tudnia.
"Nálam fél óra!!!"
Az meg bizony nagy valószínűséggel user error...
Vagy 15+ éves merevlemezes gép.
Nekem a nagyobb frissítések is max 1 perc, de a verzió frissítés se több mint 5 prc.
Engem zavar. Ki is van kapcsolva a frissítés.
"Nem, mert ez a feladata."
Az operációs rendszer feladata NEM a frissítés, hanem a felhasználói programok számára a megfelelő környezet megteremtése és azok kiszolgálása.
#8: "Engem zavar. Ki is van kapcsolva a frissítés."
És ezzel - mivel a 0day sérülékenységek ellen védtelen vagy - potenciális veszélynek teszed ki magad. köszönik szépen a botnetek üzemeltetői.
"Az operációs rendszer feladata NEM a frissítés"
De, az is. Komplex rendszer, folyamatosan változó környezetben - idomulnia kell ehhez.
"És ezzel - mivel a 0day sérülékenységek ellen védtelen vagy"
Tisztában vagyok a kockázattal, de legalább nem korlátozza a használatot a lehető legalkalmatlanabb pillanatban történő (többnyire szükségtelen) frissítés telepítésével és nem telepíti fel az MS legújabb adathalász megoldásait sem.
"Komplex rendszer, folyamatosan változó környezetben"
Itt nem változik a környezet, legfeljebb cska minimális mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!