Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az oka annak, hogy egy...

Mi az oka annak, hogy egy videoszerkesztő program nem engedi 3,99GB-nál nagyobb méretű mp4 videofelvételt egymásba fűzni?

Figyelt kérdés

Több felvételből szerettem volna egyet csinálni, de 3,99GB-nál nem enged többet összefűzni, így kb. 22 perces felvételtöredékek vannak.

Próbáltam átkonvertálni más formátumba, de akkor meg rosszabb lett a felvétel minősége! Töltöttem már le a Youtube-ról olyan mp4-es videót, ami nem annyira rossz minőségű, 2 órás és csak kb 2GB a mérete!

Azt hogy csinálják? Mit csinálok rosszul?

2023. máj. 25. 15:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"NTFS fájlrendszer van. Miért számít ez?"

Mert pl. FAT32-nél 4 GB a fájlméret maximális korlátja.

Egyébként: passz. Valószínűleg a használt szoftvernek ez egy programozástechnikából eredő korlátja. Lehet, hogy a FAT32 korlátjából indultak ki, és eleve úgy írták meg, hogy ekkora méret után kezdjen új fájlt. Amit tehetsz: megszerkeszted két részletben, és egy másik programmal összefűzöd, vagy eleve más szerkesztőt használsz. Avidemuxszal, vagy OpenShottal simán egybe lehet fűzni a különálló fájlokat.

2023. máj. 26. 10:21
 22/22 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a segítségedet!

Ha nem boldogulok, akkor megpróbálom az általad javasoltat!

2023. máj. 26. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!