Mi az oka annak, hogy egy videoszerkesztő program nem engedi 3,99GB-nál nagyobb méretű mp4 videofelvételt egymásba fűzni?
Több felvételből szerettem volna egyet csinálni, de 3,99GB-nál nem enged többet összefűzni, így kb. 22 perces felvételtöredékek vannak.
Próbáltam átkonvertálni más formátumba, de akkor meg rosszabb lett a felvétel minősége! Töltöttem már le a Youtube-ról olyan mp4-es videót, ami nem annyira rossz minőségű, 2 órás és csak kb 2GB a mérete!
Azt hogy csinálják? Mit csinálok rosszul?
"NTFS fájlrendszer van. Miért számít ez?"
Mert a FAT32-nél a maximális fájlméret 4 GB.
"Lehet, hogy hülyeség, de elképzelhető, hogy azért ekkora méretnél állt meg, mert ennyi fér egy DVD-re? "
Ha a programban van erre vonatkozó beállítás, elképzelhető.
De egyébként tudom javasolni az Avidemux:
nevű ingyenes, nyílt forrású, multiplatform (Win, Linux, MacOS) programot, abban megoldható az összeillesztés:
ha a két MP4 ugyanolyan felbontású/kódolású, akkor Copy módban relatíve gyorsan végez.
Csak ezt engedte letölteni a gyártó a honlapjáról. Próbáltam frissebb verziót, de nem engedte. A kamerán található sorozatszámot kell beírni és egyszer, vásárlás után közvetlenül már letöltöttem, többször nem engedi!
A kamera 2016-ban lett vásárolva, nem tudom, nálam Win 10 van fent 64 biten, ebből gondolom, hogy nem lehet probléma.
Kerestem ilyen beállítási lehetőséget a programba, de nem találtam, persze az is lehet, hogy én vagyok a béna! Nem igazán értek ehhez, csak a kisfiam ballagási videóját próbálnám szerkeszteni, de valahol mindig elakadok!
A volt férjem szeretett ilyenekkel foglalkozni, én nem, de a nagyszülőknek, meg a többi rokonoknak szeretném elvinni és megmutatni a felvételeket.
"A fájlrendszer."
Az NTFS fileméret korlátja 4kb (default) cluster mérettel 16TB.
Mi a probléma a "fájlrendszer" szóval? Hülyeséget írtam volna?
"Az NTFS fileméret korlátja 4kb "
Itt a prefixumot biztos jól írtad, hogy csak ekkora?
#17:
""Az NTFS fileméret korlátja 4kb "
Itt a prefixumot biztos jól írtad, hogy csak ekkora?"
A 4 KB (nem kb) a klaszter (a legkisebb állomány tárolására kiosztható lemezterület) mérete. Bővebben erről itt:
Nem vitatom, mert nem értek hozzá, így elhiszem neked!
Ezt a HD Writer LE 3.1 programot véletlenül nem ismered?
Ez bosszant, pedig nem tűnik bonyolultnak!
Kicsit lemaradtál szerintem.
A kérdésed az volt mi az oka annak hogy...
NTBS szerint (amit idéztem): "A filerendszer"
De ugye NTFS-t használsz mint írtad. Az NTFS fileméret limitje pedig 16TB. A probléma tehát nem a fájlrendszer.
"Az NTFS fileméret korlátja 4kb"
Ilyet nem írtam. Olvasd el az egész mondatot és úgy értelmezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!