Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az InShot videoszerkesztőt...

Az InShot videoszerkesztőt hogyan tudom a laptopomon futattani?

Figyelt kérdés

Ha valaki használ ilyen programot, megírná, hogy hogyan tud vele laptopon dolgozni?

Nem, nekem sem fizetős a google, de nem akarok mindenféle invalid oldalt letölteni, biztosra szeretnék menni. Köszönöm. :)

Ugyanitt InShot-hoz hasonló, jó videóvágó programot tud ajánlani valaki? Akár lehet fizetős is.

2022. dec. 22. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Mi értelme van mobilos editort használni _értelmes_ pc szoftver helyett?
2022. dec. 22. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
1, Te mit használsz? Nyugodtan leírhatod, azzal megyek is valamire. De mivel még ezzel app-pal dolgozom, és laptopon be szeretném fejezni a munkám, elsősorban erre szeretnék választ kapni.
2022. dec. 22. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Az InShot telefonos app, nem laptopon használatra lett kitalálva. Ha meg lehet oldani, akkor is csak barkácsolással, valamilyen Android emulátorral, vagy hasonló megoldással.

Rengeteg féle videó szerkesztő program létezik. Az egyszerűbb fizetősek pl. Movavi, FilmoraGo, Adobe Rush.

Úgy tudom, a Windows11 beépített Fotók alkalmazásában is van valami alap videó szerkesztő, ami a korábban külön álló, azóta megszűnt Windows Movie Maker utódja. Apple gépeken gyárilag ott az ingyenes iMovie.

Egyszerűbb ingyenes videó szerkesztő pl. az OpenShot

Komolyabb, profi videó szerkesztők közül a BlackMagic DaVinci Resolve programjának van egy igen sokat tudó ingyenes változata is a fizetős mellett.

Fizetős professzionális videó szerkesztők az Adobe Premiere Pro, Macen a Final Cut Pro, Edius, Avid, stb.

2022. dec. 27. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!