Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért használsz Windows op....

Miért használsz Windows op. rendszert a saját számítógépe(i)den (ha használsz)?

Figyelt kérdés

2023. máj. 16. 15:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
Mert a Haiku-ra túl kevés program van.
2023. máj. 21. 15:52
 22/31 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer már leírtam ezt most leírom még egyszer, hátha most akinek nem tetszik, kifejti, hogy mi rosszat mondtam, nem csak a negatív link megy.

"Windows-zal kezdtem, valamikor nagyon rég. Megtanultam kezelni, futnak rajta azok a programok jól, amiket használok. Nem érzek késztetést arra, hogy egy másik rendszerrel kezdjek el mindenfélét elölről."

2023. máj. 21. 15:58
 23/31 anonim ***** válasza:
52%

a miért használtam az jó ?

Azért, mert dokumentumokat készítettem nyilvántartásokat vezettem, és erre a windows a legjobb.

Volt ilyen libreoffice, meg vacak levelezők de az outlook-ot egyik se érte el, a writernél örökös kompatibilitási problémák, a táblázatoknál a ez excelben az a pdf kszítő makró 1 sor, libreoffice calc-ban már 1 oldal a kód, de még mindenféle pythonos vacakkal elszáll, pedig csak egy táblázat eredményt akarok elküldeni.

Nem volt időm szerelgetni, tákolgatni.

Most öreg koromra sok időm van ujra linuxozom, de mellette megvan a windows is, mert néha effektív munkát is kell végeznem, nemcsak bohóckodni.

2023. máj. 22. 07:17
 24/31 Prekler válasza:
59%
Mert a Pityu azt mondta, hogy jó.
2023. máj. 23. 11:48
 25/31 anonim ***** válasza:
63%

Komolyan nem értem az ilyen embereket, nektek mi bajotok? Nem mindegy ki mit használ? Mi közötök van hozzá? Miért kell állandóan erőszakoskodni mint egy szektás? Ha valaki nem akar linuxot használni nem mindegy miért? Miért kellene nekik kompromisszumokat kötni és megválni a megszokott bevált programjaitól? Csak mert ti aztmondjátok? Hát kinek képzelitek ti magatokat? Nektek mivel lenne jobb ha az a valaki csak szívna állandóan?

Szerintem keressetek fel egy pszihológust.

2023. máj. 23. 15:49
 26/31 anonim ***** válasza:
52%

25

Pont azért csinálják, amiért te is beléjük kötsz, te vagy az érem másik oldala :D

2023. máj. 23. 16:14
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

Huszonötöst egy kicsit félreértetted, pontosan azt próbálta leírni, hogy senki ne erőltesse a saját véleményét a másikra és ő nem is teszi.

2023. máj. 23. 16:17
 28/31 anonim ***** válasza:
64%
Dehogynem azt csinálja, persze rejtetten teszi azt. Meg kissé vicces, hogy pszichológushoz küldi őket, mint akinek valami fennsőbbségi konplexusa van
2023. máj. 23. 16:32
 29/31 anonim ***** válasza:
42%
Szerinted igen, szerintem nem, azt hiszem ezt túl tárgyaltuk.
2023. máj. 23. 16:48
 30/31 anonim ***** válasza:
80%
#26 Ha a Windowsra akarna valaki erővel rábeszélni valakit annak is ezt írnám. #25 voltam... Nem pártolom azt sem, vannak annak is idegesítő dolgai. Az zavar hogy úgy estek egymásnak mint ha élet-halál kérdése lenne hogy ki mit használ.
2023. máj. 23. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!