Notepad++ Több szálat használó alternatíva?
Nagyobb fájlok olvasására szoktam használni a Notepad++-t, ugyanakkor egyetlen egy szálat használ a fájlok beolvasására, ami egy 26GB-os fájl beolvasására nagyon kevés.
Fontos megjegyezni: A táregység bőven elég gyors hozzá.
Igen, ha elkülönítem akkor az egész programot át kéne írni. A szerkesztése külső programból működik, azonban, a program ami használja, betölti, de a RAM-ba. Így hát az elérése onnantól már gyors lesz.
A probléma ott lesz majd, hogy ha majd eléri a 32Gb-ot, honnan lesz elég memóriám rá, de megoldom valahogy.
Vim? Emacs?
Találtam még egy ilyet, hogy UltraEdit.
"UltraEdit’s file handling is designed to prevent it from using all the available memory".
Kifejezetten nagy fájlokhoz van. Ahogy nézem nem ingyenes, de van hozzá 30 nap próbaidőszak.
Ja bocs, látom már írták. Most olvastam csak vissza az előző válaszokat...
#16 voltam
Nekem nagy fájloknál (bár 26 gigával nem próbáltam még, azt hiszem talán 2 giga körüli lehetett a max) a Kate nevű program eddig jól működött.
Gondolom azért emelted ki a kérdést mert az UltraEdit nem volt jó mi volt vele a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!