Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Notepad++ Több szálat használó...

Notepad++ Több szálat használó alternatíva?

Figyelt kérdés

Nagyobb fájlok olvasására szoktam használni a Notepad++-t, ugyanakkor egyetlen egy szálat használ a fájlok beolvasására, ami egy 26GB-os fájl beolvasására nagyon kevés.

Fontos megjegyezni: A táregység bőven elég gyors hozzá.

#AlternatívAlternatíva
2023. máj. 6. 12:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, feltéve, hogy az a fájl egy konfigurációs fájl.
2023. máj. 6. 16:58
 12/22 Szirty ***** válasza:
26GB méretű konfigurációs file?
2023. máj. 6. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen, ha elkülönítem akkor az egész programot át kéne írni. A szerkesztése külső programból működik, azonban, a program ami használja, betölti, de a RAM-ba. Így hát az elérése onnantól már gyors lesz.

A probléma ott lesz majd, hogy ha majd eléri a 32Gb-ot, honnan lesz elég memóriám rá, de megoldom valahogy.

2023. máj. 6. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:
26 gb -os szövegfájlt? Te jó ég, mi van abban? :D
2023. máj. 6. 18:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Szöveg van benne :D Viccet félretéve, a "Végtelenség" van benne.
2023. máj. 6. 18:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Vim? Emacs?

Találtam még egy ilyet, hogy UltraEdit.

"UltraEdit’s file handling is designed to prevent it from using all the available memory".

Kifejezetten nagy fájlokhoz van. Ahogy nézem nem ingyenes, de van hozzá 30 nap próbaidőszak.

[link]

2023. máj. 6. 18:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Ja bocs, látom már írták. Most olvastam csak vissza az előző válaszokat...

#16 voltam

2023. máj. 6. 18:53
 18/22 A kérdező kommentje:
16-17, köszönöm a segítséget attól még, és semmi gond, hogy mégegyszer leírtad, ment a zöld :).
2023. máj. 6. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem nagy fájloknál (bár 26 gigával nem próbáltam még, azt hiszem talán 2 giga körüli lehetett a max) a Kate nevű program eddig jól működött.

Gondolom azért emelted ki a kérdést mert az UltraEdit nem volt jó mi volt vele a probléma?

2023. jún. 29. 10:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönet, bár rendesen működik az UltraEdit, ha nem működne, kipróbálom amit ajánlottál. A kérdés kiemelése, szimplán azért volt, mert, hát, úgy gondoltam, hogy ki kell emeljem, hogy lássák mások is. Így, mindenféle ok nélkül.
2023. jún. 29. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!