Grafikus program Ipadre?
Figyelt kérdés
Olyan programra lenne szükségem Ipadre, ami tudja értelmezni, ha én egy alakzatot rajzolok pl négyzetet vagy szimplán egyenest és ő magától javítja egy tökéletes négyzetté vagy egyenessé. Sok helyen kerestem de nem sikerült ilyet találni, mi lenne alkalmas erre? Az már csak külön jó lenne, ha ingyenes lenne, de nem ragaszkodom.2023. ápr. 25. 19:24
1/2 anonim válasza:
A Jegyzetek app tudja.húzol egy egyenest, kicsit ott tartod az ujjad és kiegyenesíti. Rajzolsz egy kört és szintén ott tartot az ujjad és körösíti. Ha kicsit oválisabbra sikerült, akkor oválra alakítja.
Ha preciz rajzolás kell, akkor az AutoCAD is ilyen.
2/2 anonim válasza:
Ha a jegyzetekben rajzolsz, akkor ha kijelölöd az alakzatot, akkor az átalakítható pont úgy, ahogy szeretnéd. Működik ceruza nélkül is.
Nem tudom mióta van ez így, iPadOS 16 van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!