Milyen programmal készíthető felirat videó? Tehát ami feliratoz végig!
Figyelt kérdés
Mondok példát úgy egyszerűbb. Van sok olyan videóklipp is ami nem videóklipp hanem csak egy videó ahol folyamatosan megjelenik a szöveg amit énekelnek. És ez maga a videó. Én is ilyesmit szeretnék magamnak csinálni igaz nem éneklek :D szóval teljesen más témában :)
Előre is köszönöm a tippeket. Ha esetleg valaki ebbe otthon van és pesti és volna rá ideje megtanítani azt még akár szívesen honorálnám is. ;)
2021. szept. 25. 23:09
1/1 anonim válasza:
Vagy ráégeted, akkor bármilyen videószerkesztő; nem lesz külön srt-ben. Én a Camtasiát használom, de kismillió van.
Vagy felirat készítővel: SubtitleWorkshop pl. Van még a Subtitle Editor, azt nem használtam. Ezekkel srt-be is menthetsz, külön fájlba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!