Megbízható a Revi os?
Sokaktol hallottam, hogy hogy van benne keylogger. De SENKI nem tudta bebizonyítani most mi az igazság?
Illetve tényleg igaz hogy feltörik a fióköd ha azon lépsz be és társai? Mert ezt is hallottam. DE SENKI nem tudta bizonyítani ezt a tényt se.
Illetve sok mindent kivettek belőle? Az ilyen távoli elérésű programok működnek?
Megpróbáltam letölteni.
Amikor a nagyon sokadik baxni akarós üzenetet, és szintén a sokadik reklámablakot zártam be, akkor már világos volt, hogy ezt qrvára nem kellene letölteni. Bezártam a p'csába.
#5-nek (kérdezőnek):
A Revision OS hivatalos oldala a [link]
A letöltési lehetőségek közül a Mega-t választva a [link] oldalra dobott, ahol kapásból 3 reklám, és két "New messages" fogad.
Megpróbáltam bezárni az egyik reklámot, akkor új lapot nyitott a szokásos primitív átbaxási trükkel, hogy kattintsak az üzenetek engedélyezésére ahhoz, hogy bizonyítsam hogy nem vagyok robot. Ezt még beveszi bárki is?! XD
Ezt bezártam, az előző reklám viszont még mindig ott van. Még egyszer megpróbáltam bezárni, ismét ugyanaz történik, de most másik oldal próbálkozik ezzel: [link]
Ezt is bezártam, végre bezárta a reklámot. Át akartam nézni az oldalt hogy megkeressem a letöltést, eközben újabb 3 reklám nyílt a meglévő kettő mellé, eltakarva a képet. Megpróbáltam bezárni, a játék kezdődött előlről.
#7: Nem, nem csak nála van linkrövidítő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!