Miért nem tudom állítani a monitoraim elsőbbrendűségét?
Figyelt kérdés
2 monitorom van és a 2. monitoromat észleli a gépem a fő monitornak, na én ezt nem szeretném hogyan tudom be állítani hogy a fő monitoromon jelenjenek meg a játékok és ne az elsőn?2023. ápr. 11. 11:38
1/2 A kérdező kommentje:
A kérdés már lényegtelen, a vak szemem nem vette észre a kis rublikát....
2023. ápr. 11. 11:39
2/2 anonim válasza:
A sorszámukat nem tudod állítani, az úgy van amilyen sorrendben a kártya érzékeli és a POST képernyő mindig az általa érzékelt 1-esen lesz. Az operációs rendszeren belül egyet tudsz fő képernyőnek jelölni a négyzettel amit megtaláltál, a játékok azon lesznek. Az elrendezést meg sorszámtól függetlenül úgy húzod be ahogy az asztalodon vannak, akár a 3-as is lehet középen, nem kell sorban lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!