Melyik a legjobb videó szerkesztő program amit könnyen is lehet használni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 14:51
1/6 anonim válasza:
Ez azért pár dologtól függ, pl. hogy milyen tartalmat szeretnél készíteni, milyen OS-t használsz, milyen eszközön készíted majd. Ha ezeket leírod akkor egyszerűbb lesz konkrét választ adni.
2/6 anonim válasza:
Ingyenesből. Kdenlive, Shotcut, DaVinci Resolve (ennek van fizetős változata is).
Illetve persze Magix Vegas Pro, Adobe Premier Pro, amik nem ingyenesek. Ezek szerintem inkább haladóbbaknak jobbak, de nem nehéz őket megtanulni. Otthoni mezei felhasználásra szerintem tökéletesen megfelelnek, az említett ingyenes programok.
3/6 anonim válasza:
Ja, illetve még az Openshot-ot is érdemes megemlíteni, kezdőknek szerintem kiváló, könnyű használni és ingyenes ez is. Előző voltam.
4/6 anonim válasza:
#2 kb leírta milyen programok vannak. Annyival kiegészíteném, ha esetleg a kérdező macbookot használ akkor ott a FinalCut is.
5/6 anonim válasza:
A Kdenliveot eddig én is ajánlottam, de most már nem ajánlom. A linuxos változat teljesen jó, de a Windowsos verzióból kimaradt a teljeskörű GPU támogatás, playbacknél nincs GPU gyorsítás. Nem tudom miért... :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. ápr. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!