LMMS felhasználók, szoktátok használni a Beat+Bassline szerkesztőt?
Nincs tétje, csak érdekel ;)
Ha igen, indoklást is kérnék.
És ha neadjisten lenne lehetőség sávok csoportosítására és klipek közötti linkelt másolat készítésére és a klipeket lehetne húzással megtöbbszörözni és a BB rendszer teljesen megszűnne, azt meg tudnád szokni?
(Tudom, ez így gyanúsan specifikus megfogalmazás)
Valahogy sejtettem, hogy mire megy ki a dolog... Ha a kristálygömböm nem csal, akkor a rókával is voltak összetűzések hasonló dolog miatt.
Egyébként, ha úgy sem lenne macerásabb a program használata, mint a jelenlegi formájában, akkor biztosan meg tudnám szokni, főleg, ha még kényelmesebb is lenne. Igazság szerint a programban 1-2 dolgot újra kéne tervezni, mert jelenleg úgy néz ki, hogy random modulokat összeválogattak, amik nem is működnek jól egymással, pl a MIDI alapú dolgoknál nem működik a piano rollban a note pannig, a pitch és ilyenek. Eléggé gyerekcipőben jár még az LMMS ahhoz képest, hogy 2004 óta létezik. Bár csak rövidebb ideig használtam régebben egy bizonyos "FL Studio" nevű programot, ahhoz viszonyítva nagyon le van maradva az LMMS, pedig az FL is messze van a csúcstól elvileg. Mondjuk ez a Beat+bassline eleve furcsa, nem is értem, hogy miért így csinálták meg. Inkább megszoknék egy másik módszert, csak legyen már igényesebb a program, mivel ez egy fontos eszköz számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!