Van olyan fénykép szerkesztő program amivel fényképről szöveget lehet eltávolítani? (és mezei ember is tudja használni)?
Csináltattunk magunkról pár képet egy fényképésszel, és hát a nyers képeket ellátta "nyers kép" felirattal. Ez nem is lenne baj, a képekből pár dbot megkapunk felirat nélkül pénzért viszont a maradékon elég zavaró a felirat, mert nem a kép sarkába rakta, vagy a háttérre, hanem a ruhánkra stb..
Nem szeretném mind a 270 képet kifizetni (dbonként vmi 1500 Ft) , van valami program amivel ezt el lehet tüntetni és én mindenféle profi képzettség nélkül tudom használni? Segítene ebben valaki? :)
😔😔 Fenébe..
Köszönöm!
Sajnálom, ezt vízjelnek hívják a digitális képeknél.
Ha átlátszó halvány png, a vízjelből "negatív" szűrő elkészítésével, lehetne dolgozni, de ezt ahogy írtad egy "mezei ember" nem igen tudná megcsinálni.
Nem átlátszó, szürke színű vastag felirat, ezért is zavaró, mert belelóg a gyerek kezébe, szájába, nekem a ruhámba (nem azért vettem fotózásra ruhát hogy ne látszódjon.. Na..)
ha átlátszó szerű lenne nem is izgatna..
Majd próbálkozom valamivel, van a gépemen photoshop program de bevallom nem igazán használtam még
"nem azért vettem fotózásra ruhát hogy ne látszódjon.. Na.."
De azért gondolom azt is érted, hogy ő meg ebből él, nem jófejségből készíti a képeket. :)
"Nem szeretném mind a 270 képet kifizetni"
Nem is kell. Azért küldte el őket, hogy válaszd ki azt a párat, amik kellenek, pénztárcától függően.
Jaj ne értsétek félre, nem lopni akarok. Tudom hogy drága mulatság a szakma, pláne ebben az időszakban nem is biztos megélhetés.
Ő maga is azt mondta, nyugodtan bármelyiket feltölthetem akárhova, a felirat azért van rajta, hogy más ember ne gondolja hogy félkész munkát ad ki a kezei közül. És nem is neten akarom használni, a gyerekről sose posztolok, szimplán ki szoktam nyomtatni őket és itthon albumonként rendezem a képeket, csak arra gondoltam ha van erre valami egyszerű megoldás, akkor levenném róla, mert így zavaró, legalábbis azokról ahol belelóg a gyerek arcába. Ha nem lehet vagy nagyon kacifántos, és ahogy látom az lenne, akkor nyilván így nyomtatom ki.. Tehát nem lopni akarok, semmi ilyesmi nincs a dolog mögött, a retus munka nagyon szép lett, nyilván azokat használnám pl. karácsonyi ajándékozásra, de amiket itthonra akartam nyomtatni azok jók lennének utómunka nélkül is, de nem szívesen nézegetem úgy a képet, hogy rajta van ez az izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!