El lehet valahol adni a Warframe accountom?
Figyelt kérdés
10 éve játszok a játékkal...eddig kb 20 milliót költöttem rá, minden maxos, minden megvan legendary rank 2 a max az is megvan. A legdrágább rivenek, legdrágább, legritkább dolgok is megvannak...ha valaki megvenné szinte semmit nem kéne benne csinálnia és 10 évet spórolna az éléből..Viszont én már kiégtem belőle...nincs benne kihívás. Szóval a kérdés adott szerintetek?2023. ápr. 4. 00:36
1/3 anonim válasza:
A fiók eladás tiltott, szóval nem
2/3 anonim válasza:
El lehet adni, mindent el lehet, soha nem jönnek rá. Az már más kérdés, hogy kinek kellene... Én adtam már el steam, epic, ubisoft acco-t is, igazából csak egy email+jelszócsere az egész a cash-ért cserébe. Maga az adásvétel a parás, mert ki bízik kiben ugye... előbb lóvé, aztán te bemondásra engedélyezed a hozzáférést, vagy engedélyezed a hozzáférést, de lehet, hogy utána lekoccol fizetés nélkül? Ezért érdemes helyiekkel üzletelni, akihez át tudsz menni más városba pl, ott nála megcsinálni stb...
3/3 anonim válasza:
Én játszogattam régen vele, 5000 forintot adnék érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!