Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történhetett a rendszerrel?

Mi történhetett a rendszerrel?

Figyelt kérdés

Fedora Linuxon egy rendszertakarítást végeztem a BleachBit-el, elfoglalta a szabad helyet a partíción, csak 73 MB maradt. Mi történt? És hogy lehet ezt visszacsinálni? (kb 85-90 GB szabad hely volt előtte)

Tudom, biztos valami olyat csináltam, amit nem kellett volna, nem annyira értek az ilyenekhez.

2023. márc. 4. 14:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Végül Stacer-rel sikerült megoldani
2023. márc. 4. 18:00
 2/2 anonim válasza:
A bleachbit egy végleges többmenetes adattörlő program. Azért fogyott el a helyed, mert felülírta random adattal a merevlemez üres területeit, többször is. Ha valaki megpróbálná visszaállítani a törölt adataidat ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi azt a kísérletet. A folyamatot úgy hiszem félbeszakítottad, mert amikor a bleachbit végez a munkával akkor letörli az általa generált adatokat.
2023. jún. 3. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!