Windows 11-en hogyan lehet ezeket a biztonsági figyelmeztetéseket kikapcsolni?
Új gépem lett és Windows 11-et telepítettem fel rá. A régi gépem Win10-es volt és volt vagy 100 GB+ saját adatom, és ezt hálózati kábellel átvittem, összekapcsoltam a két gépet; így egyszerűbb volt nekem, nem kellett kivennem a HDD-t.
Viszont a videók, amiket meg akarok nyitni kiírja a biztonsági figyelmeztetést, hogy az internetről származó fájlok kárt okozhatnak stb-stb.
Itt a kép a hibaüzenetről:
Ezt hogyan lehetne kikapcsolni, hogy ne kérdezzen sose rá, hanem csak elinduljon a videó?
A felhasználói felügyelet (UAC) meg sok minden ilyen biztonsági kérdés ki van már kapcsolva egyébként.
Köszönöm szépen!
Sajnos a zónainformáció nem segített, ezt is már kikapcsoltam, csak elfelejtettem írni a kérdésben.
Viszont megnéztem újból, hogy biztos jól állítottam be, és engedélyezve volt, viszont az Alacsony fokú kockázatatot jelentő fájloknál megadtam a hang, kép és videóformátumokat és úgy már nem jött ki ez az értesítés, szóval csak így működött. :)
Benyeltél, csak nem veszed észre, mert másoknak okoz gondot.
Mitgondolsz az a sok spam honnan jön? Az olyanok gépéről mint te. A DOS támadások is ilyen zomivá tett gépek millióiról indul. De a tulajdonos meg van elégedve a gépével, hisz másképp nem működhetne a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!