Miért mutat állandóan aktívnak a messenger, ha nem vagyok fent interneten?
Figyelt kérdés
Pár napja tapasztalom, hogy messengeren akkor is aktív vagyok, amikor ki van kapcsolva a wifi/mobilnetem, sőt eleve úgy vagyok beállítva, hogy az elérhető állapotom ki van kapcsolva. Bármit teszek, hiába törlöm majd telepítem és frissîtem az alkalmazást, ugyanúgy elérhetô vagyok 0-24 órában.
Csináltam fiók ellenőrzést, jelszavat vàltoztattam, elvileg nem törték fel a fiókomat.
Mit tehetnék, hogy ez megszűnjön mint probléma?
Várom és köszönöm előre is a javaslatokat!
2023. febr. 6. 08:48
1/2 anonim válasza:
Csak egy tipp de próbáld ki hogy számítógépről lépsz be, majd ott kapcsold be-ki az elérhető állapotod messengerben. Néha akkor szokott ilyet csinálni mikor asztali böngészőből nincs kilépve normálisan (hanem csak ki let x-elve).
2/2 anonim válasza:
Én is ilyesmire gondoltam... ha gépen esetleg csak meg van nyitva valahol vagy a messenger, vagy a facebook oldala, mivel már ugye össze vannak kapcsolva, akkor aktívnak jelez.
Nem lehet, hogy esetleg nyitva maradt valahol gépen egy oldal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!