Windows 10: virtuális gépben boot helyrehozása?
Windows 10 rendszerem volt virtuális gépben, három hónapja használtam, kezdett belassulni (semmit se csináltam vele).
Valamelyik leállítás után a vmWare kiírta, hogy a lemez defragmentálás után a teljesítménye fokozódna. Gondoltam: legyen.
Defragmentáltam a lemezt, végigment rajta, utána jelentkezett hogy nem tud boot-olni.
Automatikus javítás nem tudta megjavítani, "további lehetőségek", "leállítás" - ez fogad.
Ezzel kapcsolatosan: a virtuális gép telepítésekor is igyekeztem jól eljárni, mert utánanéztem annak is, hogy a virtuális lemez létrehozásakor mi a jobb választás, ha egyetlen fájlba hozza létre vagy ha több fájlban - sebesség szempontjából a fórumok a több fájlos megoldást javasolták és a programban is az volt az alapértelmezett...
Valaki járt már hasonlóan?
Parancssor és hasonlókkal még nem javítottam rendszert, de ha lépések megvannak stb nem okozna gondot.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!