Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem sikerül új nyomtatvá...

Miért nem sikerül új nyomtatványt telepíteni az ÁNYK programba?

Figyelt kérdés

Telepítettem az ÁNYK programot és szerettem volna a birosag.hu oldalról letöltött .jar kiterjesztésű nyomtatványt betölteni de nem sikerül. Ha simán a .jar programot futtatom (bezárt ÁNYK program mellett), akkor azt írja, hogy hiba a file kicsomagolása során, ha pedig az ÁNYK programon belül a szervíz -> telepítésnél nyitom meg, akkor simán azt írja, hogy telepítési hiba.

Próbáltam újratenni a JAVA-t, régebbi 1.8-as verziót is, mert van, ahol azt írták azzal működik, de úgy sem volt jó. (Win 8-am van.)

Tanácstalan vagyok.

2023. jan. 14. 20:07
 1/1 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a választ. Az ÁNYK telepítésénél nem a felajánlott mappába telepítettem a programot, hanem a programok mappámba és így valamiért összezavarodott, most újratelepítettem és a működik.
2023. jan. 14. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!