Ha újra telepítem a gépet akkor,hogy működik a microsoft office újra aktiválása?
Figyelt kérdés
Ha újra telepítem a gépet azt tudom,hogy a windows netet kapva automatikusan aktiválja magát de ez a microsoft officénél,hogy műúködik?Felrakom és aktiválja magát vagy külön kell beírni az aktiváló kódot?2023. jan. 6. 12:23
1/8 anonim válasza:
Ha retail kódod van, akkor újra tudod vele aktiválni. Ha OEM kód, akkor venni kell új licenct.
2/8 anonim válasza:
Elvileg ugyanarra a gépre telepíted, amire megvetted. Semmilyen hardver-elem nem változott meg.
3/8 Thunderfairy válasza:
Néz utána az Openoffice és Libreoffice irodai programoknak. Ingyenesen használható teljes verziós programok.
4/8 anonim válasza:
Milyen Office verziót használsz? M365-nél Microsoft fiókba kell bejelentkezned és az aktiválja.
5/8 A kérdező kommentje:
4/
Microsoft office 2016
2023. jan. 9. 03:14
6/8 A kérdező kommentje:
4/
Pontosabban Microsoft office professional plus 2016
2023. jan. 9. 03:17
7/8 A kérdező kommentje:
3/
Ez olyan vegyes gép céges is meg magán is az illető meg akié nem szereti a változásokat szóval a microsoft office helyett nem tudom elfogadná e. Nekem pl megfelel a libre office.
2023. jan. 9. 03:20
8/8 anonim válasza:
Office 2016-hoz próbálj bejelentkezni a Microsoft fiókba, ha felhős licenc van rá, akkor aktiválódik, ha viszont nincs, akkor a tulajdonos tudja beírni a szükséges kódot, vagy az ő fiókja adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!