Virtuális gép: aktivált Windows 10 Pro esetén több gépen is használható? (bővebben lent)
Egy gépen ha létrehozok virtuális gépet és feltelepítem a Windows 10 Pro operációs rendszert és aktiválom, tudom használni ezt több gépen?
Tehát, a virtuális gép mappáját másolnám ahova kell, majd másik gépen is megnyitnám a WMVare segítségével virtuális gépként...
Itt az OEM vagy Retail aktiválás (virtuális gépen belül) lényeges?
Valakinek vannak erről tapasztalatai?
Nem úgy értettem hogy párhuzamosan egyszerre, hanem adott időben csak egy helyen, például ma azon a gépen amin telepítettem, de lehet holnap egy másikon, holnapután meg megint azon amelyiken telepítettem.
Ez így nem megy?
Értem, tehát most feltelepítettem, ha aktiválom egy vásárolt kulcs segítségével, akkor válik "nem aktiválttá" ha egy másik gépen is megnyitom a virtuális gépet?
Ha rákeresek erre, azt írják, hogy virtuális gépben aktiválható, licenc kulcs segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!