Windows 10 Pro 'A windows licence hamarosan lejár' értesitést küldi, hogyan tudnám aktiválni? Valami olyan módszerrel ami tényleg működik is
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 11:15
1/10 anonim válasza:
1-2 ezer forint egy szürke kulcs, és nem kell szarakodni tovább. Ez egyrészt működik, másrészt aktiválja a rendszert, nem mellesleg nem kell kódokkal trükközni vagy épp ismeretlen forrásból származó töréseket futtatni.
3/10 Robivosi válasza:
Olyan módszer, ami tényleg működik is, az, hogy megveszed a Windows-t hivatalosan.
Vagy: Előző válaszoló jól írta, keress szürke kulcsot.
Vagy: Ha azt a pénzt is sajnálod, akkor vannak aktivátorok, amikkel 180 napra tudod 'élesíteni' a Wint. Ezt korlátlanul ismételheted. (Pl.: Microsoft Toolkit).
Vagy: Digitális licensz, amit hozzárendelhetsz a Microsoft fiókodhoz. Itt nincs 180 napos korlát. (Pl.: Ratiborus).
Megjegyzem: Nem legális!
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
a megoldas az hogy fizetsz egy kulcsert. nem is ertem miert hiszik azt emberek hogy a windows az egy ingyenes szolgaltatas
6/10 anonim válasza:
Ugyanez a problémám nekem is("A windows licence hamarosan lejár"). Azzal a kis különbséggel hogy, ezt az ablakot nekem egy olyan laptopon dobálja fel, amin regisztrálva van a windows. Tehát az a megoldás, hogy vegyek kulcsot nem játszik, mert ez a windows eredeti kulcsal regisztrált.
Mi tévő legyek?
7/10 anonim válasza:
Vidd be a céghez ahol dolgozol (gondolom ott csinálták ezt rá) majd a rendszergazda megoldja..
8/10 anonim válasza:
ahol dolgozol? szerinted ha céges laptop lenne, nem a rg-t kérdezte volna először? :)
9/10 anonim válasza:
8/ A másik lehetőség hogy lopott/tört a win. Ahhoz pedig ne várjon itt supportot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!