Win11 alatt, ha kikapcsolom a laptopot, akkor a bedugott egér továbbra is világít. Ezt be lehet állítani, hogy az egér is kikapcsoljon a laptop leállításakor teljesen?
Buta az egered.
Nekem lekapcsol a ledje. (W10)
Azt is megjegyzem hogy usbn marad a táp, hiszen egérgombbal ébresztem a gépem.
- Az újabb, modernebb alaplapokon és laptopokon akkor is van feszültség az USB portba ha kikapcsolod a gépet.
- Pl. ha USB-n keresztül töltöd a telefonodat akkor is tölti tovább ha kikapcsolod.
- Az modernebb gépek ilyenek.
- Laptopnál ezért nem szabad benne hagyni az olyan USB portba semmit éjszakára, amelyikben kikapcsolás után is van feszültség, mert mert reggelig meríti az aksit. - Az én laptopom is ilyen, de csak az USB3 portja (Acer Aspire 5 A517).
- Az asztalim is ilyen (Asus ROG Strix B550-F Gaming Wi-Fi).
A BIOS-ban is megnéztétek?
Ott ha van rá opció akkor ki és be lehet kapcsolni.
Nálam mondjuk érdekes a dolog, mert nekem meg be van kapcsolva és nem működik, de ez legyen a legnagyobb problémám :D (néha telefont szerettem volna tőlteni, de ha kikapcsolt a gép akkor megállt a tőltés usb porton keresztűl)
Valami ehhez hasonlót kell keresni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!