Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Android, Gmail: "Nem sikerült...

BitMiller kérdése:

Android, Gmail: "Nem sikerült letölteni a mellékletet. Próbálja meg újra." Miééért?

Figyelt kérdés

A Gugli sehogy nem dob ki rá semmit.

A hiba egy Samsung Galaxy A52-n van.

A laptopom és az A8 telóm letölti...

2022. okt. 15. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Mást le lehet tölteni?
2022. okt. 15. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Betelt..?
2022. okt. 15. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:

1.) Bocs, véletlen volt, és nem tudom visszacsinálni :(

Semmilyen mellékletet nem tölt le az e-mail-ekből a gmail-ben, csak a levél szövegét tölti be.

2.) Nem telt be.

2023. márc. 26. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:

#3, mi volt véletlen?

ha a szövegét tölti le, nem is a mellékleten nyomod meg a letöltés gombot.

2023. márc. 26. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:

#4: Szegény #1-es válaszát haszontalannak jelöltem (bár tényleg nem volt hasznos számomra, de megtisztelt válaszával), és ezzel rontottam a statisztikáját.

Megnyitom az ímélt, majd rápöttyintek a mellékletre. Akár magára a mellékletre, vagy azon belül a letöltés gombra, nem kezd vele semmit. Még jó, hogy a GDrive-omba le tudom menteni, és onnan pedig a belső tárhelyre. Csak ez így macerás, és nem ez lenne az alapvető eljárás...

2023. márc. 27. 09:22
 6/7 anonim válasza:
Szia! Esetleg azóta sikerült megoldást találnod a problémára? Nekem is ugyanez a gondom,de nem jöttem még rá.
2023. aug. 10. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Mintha megoldódott volna - magától, nem csináltam semmit. Egy frissítéssel jöhetett a megoldás, gondolom. Egy hónapja már jónak tűnik (@2307 óta).
2023. aug. 11. 08:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!