A Super Mario 3D World + Bowser's Fury másnál is akadozik meg lassú aki Yuzu emulátorral futtatja a gépén ? A Yuzu-val van baj vagy gépemben kevés a vas ?
Gépem :
CPU - Intel Core i5-3470 3.20 GHZ
Memóra - 16GB Ram
GPU - GTX 1060 6GB
Operációs rendszer - Window 10 (64bit)
A most következő gépigényt az ncore-ról veszem ez volt az infoba írva Utánakerestem de nem találtam infót erről.
CPU - i5 3470 3.2 GHZ
Memóra - 8GB Ram
GPU - GTX 660 2GB
Tárhely 21 GB (ami megvan)
Operációs rendszer - Window 10 (64bit)
"A most következő gépigényt az ncore-ról veszem ez volt az infoba írva Utánakerestem de nem találtam infót erről."
És ez minek a gépigénye?
Mert a játéknak a gépigénye egy Nintendo Switch. A Yuzu gépigénye meg önmagában minimális. Az, hogy mit hogyan futtat, az már más kérdés. A legtöbb Switch-játék azért nem használja ki a végletekig a hardvert. Ezek viszonylag gyengébb gépeken is elfogadhatóan emulálhatók. Aztán vannak olyanok - pl. a kérdésben említett -, amik meg minden csepp teljesítményt kifacsarnak a vasból. Ennek az emulálásához is erősebb hardver kell.
"A Super Marionak a gépigénye."
Kizárt. Mert annak a gépigénye a Nintendo Switch.
Emulálva meg nyilván nincs megadva hivatalos gépigény. Akik írták, azok nagyjából megtippelték, csak valószínűleg kicsit hibáztak a tippelés során.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!