Excellben mennyire bonyolult műveletek a következők és röviden mire szolgálnak: makro, egymásba ágyazott függvények, fkeres, pivot?
Figyelt kérdés
Nem rémlik, hogy ilyeneket tanultunk volna anno, de több helyen olvastam.tegnap 16:06
1/5 anonim válasza:
fkeres és egymásba ágyazott függvény középiskolai tananyagban benne volt régen is. Pivot és makró még az infó érettségiben sem volt.
2/5 anonim válasza:
Bocs, hogy egyértelmű legyen ez kimaradt: középszinten. Emelten lehet már előfordultak.
3/5 anonim válasza:
Semennyire nem nehéz annak, aki ért hozzá.
Aki azt se tudja mi az az excel, annak űrtechnológia.
Az élethez szükséges dolgok 98%-át nem az iskolában tanítják. Én olyan dologból élek, amit nem iskolában tanultam.
4/5 anonim válasza:
"egymásba ágyazott függvények, fkeres, pivot"
Célzottan rákeresel a neten, és megtalálhatod. Vannak jó videók is.
A makró már a programozás kategória, azt hosszabb idő megtanulni alapszinten is, és kell hozzá egyfajta szemléletmód.
5/5 A kérdező kommentje:
Olyan könyvet tudtok ajánlani, amiben lépésről lépésre érthetően le van írva, az is jó, ha kezdő szintről, hogy mit hogyan kell?
ma 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!