Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez hogyan müködik?

Ez hogyan müködik?

Figyelt kérdés

láttam egy oldalon, hogy 10 év után újra elérhető a X-Fire program.

pontosan így lett le írva.

Ha emlékszel még az X-Fire programra, jó hírünk van: 🕹️ 10 év után újra elérhető! 😃 Töltsd le, és már tudsz is multizni a barátaiddal! 👾👥

ez mégis hogyan lehet értelmezni? nem kell meg vennem a játékot hogy tudjak multizni? vagy mire szolgál ez a program?

olyasmit halottam, hogy játék idődet tudod vele mérni. meg fel venni lehet a játékot, beszélgetni a barátaiddal, ilyenek.

de ezt hogy értik hogy....Töltsd le, és már tudsz is multizni a barátaiddal?

tegnap 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez csak egy multiplayer játékosokat összekötő program volt, nagyjából ugyanaz amit most a Steam és hasonló áruház képvisel, vagy a Discord teljes mértékben át tudta venni ezeket a funkciókat. Akinek megvolt ugyanaz a játék, azok egymást barátnak jelölhették, chatelhettek, szerintem teamspeak is volt, tehát a játékon kívül már meg tudták egymással szervezni hogy hol és mit fognak játszani, listázni lehetett a multi szervereket és azokra együtt csatlakozni.

Nyilván ehhez már rendelkezned kellett a játékkal, mert ha nincs meg akkor nincs mit elindítani. 15 éve még egy teljesen más világ volt, nem voltak a játékok folyamatos online hitelesítéshez kötve mint manapság.

tegnap 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
aha értem. köszi a választ. :) csak így hirtelen nem tudtam értelmezni hogy Töltsd le, és már tudsz is multizni a barátaiddal szöveget. gondolva magamban, nem kell meg vegyem a játékot? de így már értem köszi még egyszer. .
tegnap 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egészen más ugrott be erről. Amikor több vaskos videokártyát alul-felül összekötnek, és a képcsöves korszakban olyan 2K-s felbontást értek el.
ma 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!