Miért nem jó az msn?
Figyelt kérdés
Próbáltam volna valamit megbeszélni erre meg minden második mondatomat visszadobja, így tök értelmetlen dolgokat kap meg az akivel beszélek.
* A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
2008. dec. 22. 22:14
1/6 anonim válasza:
Jelentkezz ki, majd vissza. Nem tudom miért, de nekem is sokszor csinálta ezt, de mikor ki, és visszajelentkeztem, akkor megoldódott.
2/6 anonim válasza:
Nekem is szokta ezt csinálni, csak a kamera miatt használom időnként. A skype szerintem sokkal megbizhatóbb, ha levelezésről vagy telefonálásról van szó.
3/6 anonim válasza:
A probléma okát nem tudom, megoldásnak azonban meleg szívvel ajánlom a GoogleTalk nevű programot. Igaz, kell hozzá egy gmailes email cím, továbbá a partnerednek, akivel beszélgetni szeretnél, annak is kell egy gmailes cím, de olyat igazán csak két perc összedobni, és cserébe kapsz végtelen megbízhatóságot. Nincs semmi csicsa, semmi buta háttér, ellenben arra kiválóan jó, amire való: chat és hanghívás. Fájlküldés is van benne természetesen. Sőt, ha akarod, akkor a beszélgetést, a gmail fiókodba menti a neten, így azt bármikor bárhol meg is lehet tekinteni.
4/6 A kérdező kommentje:
a gmailes csetet is szoktam használni, de akivel akartam beszélni annak csak msnje volt :S
2008. dec. 24. 11:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!