Ki tud segíteni Metatrader4 használatával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van pár problémám Metatrader4 használatával, amikre Google nem talált választ. Van itt olyan, aki tapasztaltabb és tud segíteni benne, vagy tudtok ilyen fórumot ajánlani?
Macen OSX alatt használom a Metatrader4-et.
Nem működnek a hang jelzések. A grafikonon el tudom helyezni, a beállításait tudom módosítani, csak nem hallatszik a hangjelzés.
Nem tudom mozgatni az egyszerre megnyitott grafikonokat jelző füleket (tab). Ha rákattintok és húzni próbálom, ahogy mindenhol írják, akkor az egér egy behajtani tilos táblává változik, vagyis jelzi, hogy nem lehet őket húzni. Viszont mindenhol azt írják, hogy a húzással lehet rendezni a füleket.
Mi lehet a megoldás, hogy ezeket működésre lehessen bírni?
ma 13:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!