Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan applikáció ami ha...

Van olyan applikáció ami ha járkálok a városban, valamilyen módon kijelzi a közelben tartózkodók, elhaladók profilját?

Figyelt kérdés
Ha igen melyek ezek?
2022. szept. 3. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hála Istennek, nincs. Mi vagy te? Maigret, hogy nyomozol?

Azokat ajánlja, akik az ismerősöd ismerősei, meg aki benéz az oldaladra.

Az utcán 1 perc alatt szembejön veled 50 ember, a hátad mögött is kb annyi, melletted is elhaladnak. Számolj. Meg amúgy is.

2022. szept. 3. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nincs.
2022. szept. 3. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Társkereső és/vagy szexpartnerkereső applikációkban én már láttam ilyen lehetőséget. De olyan rendszerről nem tudok ahol minden egyes embert kilistázna aki szembemegy veled az utcán.
2022. szept. 3. 07:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen oldalakon, appokon belül én is tapasztaltam. Akkor ez csak bizonyos appokon belüli lehetőség.

🤣Az elsőnek írnám hogy ha van nálad elektronikus eszköz abban az esetben helymeghatározást lehet rá alkalmazni, csak meg kell írni az erre megfelelő programot...

2022. szept. 3. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:

"🤣Az elsőnek írnám hogy ha van nálad elektronikus eszköz abban az esetben helymeghatározást lehet rá alkalmazni, csak meg kell írni az erre megfelelő programot..."

Igen, és ezt senki sem vitatja. De ezt fel kell tenned akkor minden ember telefonjára, hacsak nem vagy Google vagy Apple alkalmazott, ezt nem fogja senki megoldani.

2022. szept. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!