Ha a Messenger applikációban a chat fejet teljesen középre, a kijelző hosszirányú szimetriatengelyéhez húzom be, majd elengedem, a chat fej jobbra vagy balra fog elmozdulni?
Figyelt kérdés
Nem tudom kipróbálni, mert annyira talán nem tudom behúzni középre, talán ha lenne olyan app, ami megmutatja a telefon szimetriatengelyét, akkor ki lehetne próbálni. De inkább az lenne pontosabb, ha valaki ismerné a programozását és megmondaná,hogy merre mozdul el. Köszönöm az értelmes válaszokat, és elnézést a fárasztásért.2022. júl. 18. 01:09
1/2 anonim válasza:
Szerintem akkor abba az irányba mozdul, ahonnan elkezdted középre húzni
2/2 anonim válasza:
Msot nem keresek rá, de a felbontás általában páros.
Pl. 1920x1080
Vagyis nincs középső pixel, hanem mindig közelebb van vagy az egyik vagy a másik oldalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!