Ha én egy parkolási applikáción keresztül indítom el a parkolást (rendszámomat, parkolási zónát megadva), akkor ha jön az ellenőr, honnan fogja látni, hogy nekem aktívan ketyeg a parkolási díj appon keresztül?
Figyelt kérdés
Tehát leparkolok egy parkolási zónában, ami fizetős (pl Normafa), elindítom a Vodafone Easy Rider alkalmazáson keresztül a parkolást, jön az ellenőr, ő honnan fogja látni, hogy nekem fut az appon keresztül? Nem csak azt nézi, hogy a szélvédő mögött ott van-e a parkolójegy?2022. aug. 6. 18:43
1/2 anonim válasza:
Ha csak a fizikai papírt néznék, nem működne a mobilparkolás sehol, és értelme sem lenne. Valószínűleg a parkolóőr hozzáfér egy felülethez az adott parkolási szolgáltatónál, ahová például beírja a keresőbe a rendszámodat (hiszen megadtad), és visszajelez neki a felület hogy aktív, élő parkolójegyed van, így nem fog megbüntetni.
2/2 anonim válasza:
Az őr hozzáfér a rendszerhez amiben látszik rendszám alapján vettél e jegyet vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!