PARKOLÁSI DÍJ! Mit lehet tenni ha 15naptári nap helyett,16. naptárinapon fizettem be a büntetés díját, és nem tudok még 15. 000ft ot befizetni erre?
Írj nekik egy szívhezszóló könyörgő levelet.
Aztán vagy meghatja őket, vagy nem.
Én is megkaptam az 50 ezret a piroson áthajtásért, pedig csak egy fél mp-en múlott. De átmentem.
Te meg késtél. Nekik mindegy, hogy 1 napot, vagy 10-et, a határidő után fizettél... Tanulópénz. Legközelebb jobban figyelsz a határidőre.
Egyértelműen le volt írva, hogy meddig lehet befizetni.
A 16 nap nem 15. Mert ha 16 nap lenne, akkor biztos lenne egy csomó ember, aki a 07. napon fizetné be, mert egy nap nem számít. De akkor miért nem mindjárt 18 nap?
Ezt elbuktad. Be kell fizetned, vagy behajtják.
Nem most, hanem majd ha a kamatokkal, végrehajtási költséggel már bőven 100 000 forint felett lesz.
Akinek autója van, az ne mondjon olyat, hogy nem tud még 15000 forintot befizetni. Ha eldurran egy fékcső, és azonnal meg kell javíttatni, a szerelőnek is ezt mondod, hogy nem tudod kifizetni? Azt ki tudnád, ugye? Akkor ezt is ki tudod.
#1 hiába ír levelet, az ügyintézőnek nincs méltányolási joga. Le van írva hány napig mennyi a pótdíj, ettől nem térhet el.
Akkor van esetleg méltányosság, ha a mozgássérült tulajdonos otthonfelejtette a rokikártyáját, és utólag be tudja mutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!