Ausztriába tényleg mindenért képesek megbírságolni a magyar autósokat? Olvastam hogy spontán leműszakiztatják, bírságolnak akár egy kőfelverősés miatt akár a rendszámot is leveszik.
Egy 19 éves Suzukival lenne egy Sopron-Wulkapondersdorf-Lajtaújfalu utam odavissza. 60km.
Nem autópályán, hanem a 16os úton mennék.
Nem, az ominózus riport erősen túlzó volt. A személyautókat egyáltalán nem szivatják, a román és magyar trailereseket kicsit jobban, de azokat sem annyira. Van traileres ismerősöm, ő sem panaszkodik, mondjuk fizetett több mint ezer eurót, mert 2 tonnával túllépte a megengedett súlyt, de még ő is elismerte, hogy ez az ő hibája, nem az osztrákokat szidta.
Ja és felmehetsz a pályára is ha úgy van, bár a te esetedben tényleg nem érdemes.
Ha az autó szétesöfélben van, te meg bunkóskodsz, akkor esetleg.
KÖfelverödés miatt garantátlan nem veszik el a rendszámot, az egész csak vihar a biliben, valakinek jól jott, hoyg készít egy ilyen "riportot" elöre betanított szereplökkel.
Napi/heti szinten kozlekedem Ausztriaban, mindenfele, soha nem ert semmifele atrocitas, meg igazoltatas sem.
Meg gyorshajtasert is egyszer 20 euro hekyszini birsagot kaptam csak, pedig itthon lett volna 30 000.
A roncsautókat biztosan!
Ha a rendőr megállít, beszélj vele normálisan.
Ha azt mondja, gyorsan hajtottál, akkor fogadd el!
Ne állj neki örjöngeni, meg hadonászni, mert azt úgy veszik, hogy meg akarod támadni.
Nem jellemző.
Többször voltunk nyaralni Ausztriában egy huszonéves szétrohadófélben lévő euro0-ás furgonnal. Egyszer megállítottak, de semmit nem szóltak csak kérték a jogsit, forgalmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!