A mobilomon a Google Play áruház nem indul el, mert azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, pedig a telefonom csatlakozva van a wifihez. Mit tegyek?
Csináltam egy "factory reset"-et a készüléken, utána Google Playen szerettem volna telepíteni a Vibert de a telepítés megszakadt és azt írta ki, hogy: Nincs kapcsolat
Persze van elérhető működő internetkapcsolat nem ez a baj, gondolom a host file-t kellene valahogy kitörölni de a KingRoot ugyancsak az internerkapcsolatra hivatkozva nem hajlandó nekem rootolni.
Szóval ez van. Sakkot adott nekem ez a sz.r
1#
Hajjaj, lehet még 1 szer factory reset lesz belőle. Én úgy szoktam csinálni, hogy amig nem frissít az áruház, addig nem telepítek appot.
A frissítések sem indulnak el. :(
Megoldódott a probléma.
Ebben az esetben az volt a baj, hogy egy jó pár éves Android rendszerről van szó amihez már nem támogatottak a frissítések így nem indult el az áruház frissítése. Leszedtem egy régebbi Google Play verziót így már egy két szoftver lefrissült, nem mindegyik de így legalább nagyjából használható lett a készülék.
Köszönöm a segítőkészséged!
1#
3#
Ha tudtam segíteni, szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!