Távoli asztalnál hogy maradhat bejelentkezve azon gép felhasználója amire csatlakoztam miközben rá vagyok csatlakozva?
Távoli asztalnál mikor a másik gépre csatlakozom, azt a felhasználót kijelentkezteti és ha visszajelentkezne akkor meg velem bontja a kapcsolatot.
Azt tudom hogyan csatlakozzak egyszerre több gépre, vagy egy gépre kétszer nem ez érdekel, hanem hogy oldjam meg azt, hogy egyidejüleg mindketten hozzáférhessünk a géphez, ő a gép előtt ülve én meg távoli asztalon keresztül.
Ugyanolyan lenne jó mint amit a TeamViewer-el lehet csinálni csak ugyanezt akarom távoli asztallal.
Windows server-t nem akarok mivel nem szükséges egyelőre viszont ha jól tudom valahol a beállításjegyzékbe van egy olyan rész hogy SingleSession ami a windows felhasználó verzióinál csak 1-et engedélyez és ezt át lehet állítani.
A másik hogy a windows mappájába egy dll fájlt kell megbuherálni és akkor is jó.
Szia.
Google: -> "UniversalTermsrvPatch"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!