A telefonomon a Google Play áruház nem indul el, mert azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, pedig a telefonom csatlakozva van a wifihez. Mit tegyek?
Feleségemnek is ez volt a problémája
Gmail nem működött a telefonján, ergo a play se
Én azt csináltam, beállítások/wifi hosszan rányomtam az adott kapcsolatra/ hálózat módosítása speciális beállításokból kivettem a pipát. Tehát ne kézi legyen a proxy.
És már működött is.
Kipróbáltam már,de még mindig rossz a Google Play:(
Egyébként érdekes hogy eddig működött,de pár napja nem nem akar bejönni. :/
1. Letöltöd a root explorer-t!
2. Megnyitod a root explorer-t majd R/W röl átváltassz R/O ra!
3. Megkeresed az etc nevű mappát belemész majd megkeresed a hosts nevű fájlt és kitörlöd!
(nekem is ez volt a problémám rootoltam, unrootoltam, stock fw-t raktam de csak ez segített)
nekem is ez a bajom de nem engedi törölni az általad leírt módon. :/ ez a szöveget dobálja ki
Warning
Your device doesn't appear to be rooted. This is required in order to change or delete protected files such as this.
The easiest way to find out how to root your device is to Google "root your_device_name" and look through the results for an appropriate tutorial.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!