Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe szoftverek egy licensel...

Adobe szoftverek egy licensel több gépen?

Figyelt kérdés
Hi! Rendeltem egy laptopot arra az esetre ha véletlen több órás áramszünetek lennének a télen. Az lenne a kérdésem hogy valaki használt már adobe szoftvert több gépen egy licensel (nem egyszerre)? Az adobe help szerint lehetséges, de azért gondoltam megkérdezem valaki próbálta e már. A fő problémám az hogy ha elmegy az áram akkor ugye nincs net, és akkor honnan fogja tudni hogy az asztali gépen nem fut az adott program? A laptopot még nem hozták meg így nem tudom kipróbálni. Crack nem játszik! Köszi a válaszokat előre is.

2022. aug. 26. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, egy asztali gépen és egy laptopon lehet csak nem egyszerre (Lightroom-ot használtam így sokáig, most kb. 1 éve elromlott a laptopom és nem volt "kedvem" újat venni).
2022. aug. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!