Szerintetek jó ötlet a redbubble-ön kereskedni?
Figyelt kérdés
16 èves fiú vagyok ès mindig is èrdekelt az online marketing meg hàt persze a pénz is.Ès már règebb óta szemezgetek a redbubble-val mert be fektetès nélkül is lehet vele pénzt keresni elméletileg.Mèg régebben kipróbáltam telefonon csináltam vagy 4 írásos mintàt,pl:get ready it's a new day ès ezt raktam rá a sima felsőkre.Egyet sem attam el ès abba hagytam.De most neki szeretnèk újból àlni ès profitot szeretnék termelni.Valaki tudna nekem segíteni az ötletekben,hogy mijen mintákat èrdemes csinálni vagy a #-ek írásában?2022. aug. 24. 15:59
1/2 anonim válasza:
16 évesen hogy kívánsz vállalkozást indítani?
2/2 anonim válasza:
Elsőkörben tanulj meg helyesen írni. Hidd el sokat számít az ember megítélésében.
Ha valaki üzleti céllal megkeresne, és olyan igénytelen lenne az írása mint a tiéd, akkor farzsebből ignorálnám.
Ha már az írására és a fogalmazásra nem fordít némi odafigyelést, milyen lehet a munkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!