Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az ÁNYK-t sikeresen telepített...

Fglaszlo kérdése:

Az ÁNYK-t sikeresen telepítettem. Szeretném az EU kártyát igényelni, Nyomtatványt is letöltöttem - azonban egyszerűen nem jelenik meg a program megnyitásakor. Hogyan kell a nyomtatványt telepíteni és használhatóvá tenni? kösz előre is!

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
A program leírásában mit olvastál?
2022. aug. 24. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Telepítetted is a nyomtatványt?

Nincs valami beírva szűrőnek, ami miatt nem látja?

2022. aug. 24. 15:49
 3/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem az, hogy hogyan kell telepíteni. Letöltöttem, aztán a "fájl megnyitása" után kicsomagoltam egy könyvtárba, de nincsen benne exe típusú fájl, amit el lehet indítani.
2022. aug. 24. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:

"A Java-alapú programok telepítéséhez javasolt az ÁNYK Szerviz/Frissítések funkciója vagy a nyomtatványkereső használata. Mindkét lehetőség segítségével kiválaszthatja majd telepítheti a használni kívánt nyomtatványt."

[link]

2022. aug. 24. 16:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem a frissítések funkciót, de ha egyszer nincsen rendesen telepítve - márpedig úgy néz ki nincsen - akkor nem talál olyan nyomtatványt.Azért kérdem én, hogy a nyomtatvány telepítése hogyan megy.Valamit ott cseszek el.
2022. aug. 24. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Az EU kártyás nyomtatvány nem NAV-os nyomtatvány, azt a nav-os nyomtatványok közt ne is keresd

Külön állományként kell letölteni a NEAK oldaláról

[link]

Igénylőlap Európai egészségbiztosítási kártyához

Ott egy .jar vagy milyen kiterjesztésű fájl fog lejönni, azt elindítod, így telepíti be az ányk-ba

2022. aug. 24. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy könytárszerkezetet kapok, benne háom alkönyvtárral. Application, jarinstaller és meta-inf. Egyikben sincsen indítható program. Az applikációk könyvtárban van három újabb alkönyvtár, ebben a nyomtatványok nevűben van egy ENYK kiterjesztésű nyomtatvány, de azt nem látja az ÁNYK. Tényleg biztos én szarom el, de ezer formában nézegettem és próbálgattam.
2022. aug. 24. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Az lesz a legbiztosabb, ha bemész a legközelebbi járási hivatalba és igényelsz egyet 5 perc alatt...
2022. aug. 24. 16:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Szégyenszemre. :-(
2022. aug. 24. 16:45
 10/10 CspCsj ***** válasza:

#7:

Ilyenkor a JAR fájlokhoz nincs hozzárendelve a Java futtatókörnyezet.

Powershell ablakot nyitsz a JAR fájlt tartalmazó mappába (mappa nevén Shift+jobbegérgomb > Powershell ablak megnyitása itt), és kézzel telepíted:

java -jar "OEP_igenylolap_eu_kartyahoz_1_4.jar"

Forrás jobbra a kapcsolódó anyagoknál: "JAR-állományok hozzárendelése a Java futtatási környezethez"

[link]

2022. aug. 24. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!