Van valami ingyenes program amivel figyelhetem a 4 szerver terheltségét?
Figyelt kérdés
Főleg a loadtime érdekelne, többi nem nagyon.2022. júl. 25. 16:43
1/6 anonim válasza:
MRTG és teszel fel a szerverre SNMP Agentet. Abban benne van egy rakás dolog a host groupban, vagy ha az nem elég a host-resource groupban. Mondjuk oprendszert azért írhattál volna...
2/6 anonim válasza:
Milyen szerver (milyen operációs rendszer - Windows, Linux, BSD - szolgáltatás - web, mail, VPN), minek a "loadtime"-ja érdekel?
Ugyanis vannak monitorozó/grafikonozó alkalmazások szép számmal - mint például az MRTG ( [link] ), a Cacti ( [link] ), a Nagios ( [link] ), a Zabbix ( [link] ),... - kérdés az, mennyire komplex dolog kell.
3/6 A kérdező kommentje:
Debian 10 és 11 van csak.
2022. júl. 25. 17:32
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
4-es: Huuu ez jól néz ki. Látható mind a 4 szerver 1 oldalon, vagy kapcsolgatni kell?
Ha nem, nem baj, ez is szuper, csak az még tutibb lenne.
2022. júl. 25. 20:04
6/6 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom, a webes felületét még sosem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!